Solar Construct Nederland - Scott

Scott van Mil

Intern Sales Support

Begin augustus 2021 ben ik begonnen bij SCN als stagiair voor een periode van 6 maanden. Ik volg de studie Commerciële Economie – Global Marketing & Sales op de Hogeschool Rotterdam. Van de opleiding trekt vooral het stukje sales mij erg aan! Binnen SCN houd ik mij bezig met meerdere facetten en doe ik een marktonderzoek. Ik kijk er naar uit om de komende periode veel te leren van mijn collega’s, kennis op te doen van de branche en mijn netwerk te vergroten.

Fun facts over SCN

De goede sfeer die op de werkvloer en op kantoor hangt is iets waar ik van geniet, iedereen is bereid om voor en met elkaar te werken en dat merk je ook in de waardering die je krijgt. In deze jonge en ondernemende organisatie, waar de werknemers zeer innovatief en vooruitstrevend zijn, heerst echt het wij-gevoel. Zeker voor mij een goede basis om het ‘gevreesde’ werkleven van dichtbij te bekijken en mij als persoon maar ook in kennis te ontwikkelen.

Over mij

In mijn vrije tijd ben ik het liefst onder de mensen, gezelligheid en een goede sfeer maken mij een gelukkig mens. Zaterdagmiddag op de voetbal, doordeweeks met vrienden of in de sportschool zijn de activiteiten waar ik het liefst mee bezig ben! Ook kan ik helemaal op gaan in een serie of muziek, dit doe ik graag om even bij te komen van een drukke week.

Maak kennis met de volgende collega