SCN-Robbie-van-Veen

Robbie van Veen

Accountmanager

Ik werk sinds augustus 2018 bij Solar Construct Nederland als New Business Accountmanager. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het benaderen en binnenhalen van nieuwe potentiële klanten en het vergroten van de naamsbekendheid van Solar Construct in Nederland. In deze functie word ik in mijn kracht gezet, namelijk de verantwoordelijkheid over het eerste contactmoment van Solar Construct met de installateur en de groothandel. Mijn doel is om elke dichte deur open te krijgen!

Fun facts over SCN

Eén van de mooie momenten bij Solar Construct tot nu toe is de beurservaring met ons team op de Solar Solutions. Als er één aspect naar voren is gekomen voor de bezoekers op onze stand is het feit dat wij echt een team zijn met elkaar. Dit werd uiteraard benadrukt door de sporttenues waar wij in gekleed waren als ‘beurskleding’. Dit vond ik echt enorm tof en onderscheidend! Wij kunnen lol maken met elkaar en tegelijk knallen om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van onze innovatieve producten.

Over mij

Naast mijn werk bij Solar Construct ben ik een echte levensgenieter. Dit doe ik samen met mijn prachtige vrouw Anne, wij wonen samen in het centrum van Utrecht. In Utrecht ben ik ook actief als spits bij VV Voorwaarts, voetbal is één van mijn grootste hobby’s! Bij Solar Construct werk ik parttime van maandag tot en met woensdag omdat ik de andere dagen actief ben ik als spreker. Vanuit mijn christelijke achtergrond spreek ik op evenementen, festivals, conferenties en in kerken op zondagochtend!

Benieuwd naar het laatste nieuws omtrent Solar Construct Nederland?