Hilbert Peuk Solar Construct Nederland

Hilbert Peuk

Site Manager

Vanaf 13 september 2021 werk ik als Site Manager bij Solar Construct Nederland in Maasdijk. In deze rol geef ik direct leiding aan de afdelingen inkoop, orderverwerking, assemblage, logistiek (supply chain) en ben ik verantwoordelijk voor het bedrijfskundig resultaat voortkomend uit het operationele proces. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor zowel alle facilitaire- als human resource zaken binnen Solar Construct Nederland.

Fun facts over SCN

Het team waar ik mee samenwerk kan ik omschrijven als zeer gemotiveerde medewerkers die resultaatgerichtheid, professionaliteit, servicegerichtheid en gezelligheid met elkaar combineren. Tijdens het wervingsproces is het team ook nauw betrokken geweest omdat je persoonlijkheid van groot belang is in het team van SCN.

Mijn eerste werkdag begon met een leuk samengesteld ontvangst-pakket en een goed voorbereid introductieprogramma. Voor de ontspanning darten we dagelijks tegen elkaar en op vrijdag sluiten we de week gezamenlijk af. De combinatie van professioneel samenwerken en gezelligheid heeft ertoe geleid dat ik mij al snel op mijn plek voel binnen SCN.

Over mij

Ik kan mijzelf het beste omschrijven als sociaal, sportief en met een brede algemene interesse. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden. In het weekend bezoek ik de voetbalwedstrijden van mijn zoons die allebei fanatiek voetbal spelen. Daarnaast rij ik motor en steek ik de barbecue graag aan voor een gezellige avond.

Maak kennis met de volgende collega