Solar Construct Nederland - Team - Edwin

Edwin Eikenbroek

Accountmanager

Ik werk sinds november 2019 bij SCN als Accountmanager in de regio Zuid-Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten en het onderhouden van onze bestaande relaties. Met ons montagesysteem voor zonnepanelen spelen we in de op de behoefte van installateurs en groothandels. In mijn rol ben ik intermediair tussen installateur en de groothandel.Samen zoeken we continu naar antwoorden op specifieke vragen.

Fun facts over SCN

Mijn eerste kennismaking met #teamSCN was op de Solar Solution beurs. Ik zag daar een echt team met een professionele uitstraling en enthousiasme voor het product.
Nu ik zelf onderdeel uitmaak van dit team, kan ik onderschrijven dat die eerste indruk klopt. Solar Construct Nederland is een Innovatief, professioneel, ‘keep it simple’ bedrijf, waar samenwerking voorop staat.

Over mij

Naast mijn werk bij SCN breng ik mijn vrije tijd het liefst door met familie en vrienden. Een bezoek aan mijn sportvereniging en de dansschool van mijn dochter is vaste prik in de weekenden. Daarnaast luister en draai ik veel muziek. Voor een goeie disco/soulplaat -en een Indonesische maaltijd- mag je mij ‘s-nachts wakker maken.

Maak kennis met de volgende collega