SCN-Dingeman-Ottevanger

Dingeman Ottevanger

Eigenaar/directeur

Als oprichter en eigenaar van Solar Construct Nederland is het mijn hoofdtaak om mijn collega’s te stimuleren en ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een kwaliteit heeft. Deze proberen we samen te vinden zodat iedereen het beste uit zichzelf haalt.

Fun facts over SCN

We hebben zoveel meegemaakt, dus ik beperk me tot 2 bijzonderheden:

– Tijdens het karten (bedrijfsuitje) dacht “de baas” dat hij gewonnen had en reed met de grootste glimlach zijn ererondje, maar een collega haalde hem triomfantelijk in met de zwart-wit geblokte finish vlaggen; deze bleek te hebben gewonnen. Tot de dag van vandaag wordt “de baas” hier nog regelmatig aan herinnert…

– Inmiddels is het bijna een traditie geworden dat er getrakteerd wordt op gebak bij een bijzondere gelegenheid: dit kan een verjaardag zijn, maar ook een mooie opdracht, bekeuring, een onhandige actie van een collega of een zelfverzonnen reden. Op een gegeven moment hadden we een week lang elke dag gebak. Aangezien we klachten kregen van het thuisfront (omdat het avondeten bleef staan) hebben we toch maar besloten om wat selectiever met de gelegenheden om te gaan.

Benieuwd naar het laatste nieuws omtrent Solar Construct Nederland?