Solar Construct Nederland - Team - Daimy

Daimy Schreuder

Marketing & communicatie

Sinds november 2020 ben ik in dienst als marketing medewerker. Van taarten bestellen tot LinkedIn campagnes en van Sinterklaas acties tot productvideo’s; it’s my thing.

SCN is een enorm warm bad waarin ik terecht ben gekomen, vanaf het eerste moment heb ik het gevoel dat ik welkom ben. De mentaliteit van het bedrijf, de open instelling en gezellige karakters van collega’s: ik heb het goed naar mijn zin!

Fun facts over SCN

Tijdens mijn sollicitatie heb ik misschien een klein beetje de waarheid verdraaid.. SCN gaf de mogelijkheid om ‘dart-koningin’ te worden. Ik heb gezegd dat ik deze uitdaging graag aanga, maar ik kan helemaal niet darten.. (niet verder vertellen)

Maar het mooie is; ik hoef niet eens te darten om ‘dart- koningin’ te zijn. Aangezien ik de enige vrouw ben bij SCN, is deze titel automatisch van mij. Dat is misschien maar beter ook voor de pijlen. De muur. De vloer. De deur. En eventuele collega’s die in een cirkel van 4 meter om mij en het bord heen staan.

Over mij

In het leven om werk heen ben ik met regelmaat te vinden tussen de gewichten in de sportschool, kijk ik met alle bijkomende emoties graag naar F1 en trek ik veel op met mijn familie en vrienden. Daar is altijd eten bij betrokken, gelukkiger krijg je mij niet.

Maak kennis met de volgende collega