Certificering

Logo Kiwa

Kwaliteitswaarborging door de NEN 7250 bij Kiwa

Met trots kunnen wij melden dat onze montage systemen Kiwa gecertificeerd zijn volgens de NEN 7250 norm. De producten van Solar Construct Nederland zijn getest volgens de ‘NEN 7250 Zonne-energiesystemen-integratie’ in  de categorie ‘daken en gevels-bouwkundige aspecten’.

Belangrijke beoordelingsaspecten zijn: windbelasting, windweerstand, waterdichtheid en vliegvuur. Hierbij wordt door Kiwa getest of de producten van Solar Construct ook daadwerkelijk voldoen aan de opgegeven specificaties. Met het behalen van het certificaat voldoen wij aan deze eisen van kwaliteitswaarborging en productcontinuïteit.

Download hier de KIWA certificering van Solar Construct Nederland.

Logo MVO Westland

Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen

Wij ondernemen met oog voor de samenleving, met trots delen wij ons certificaat ‘partnerschap met MVO Westland’. Hiermee laten we je graag zien dat wij aandacht besteden aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en met graag ons steentje bijdragen aan de samenleving.

Download hier de MVO Westland certificering van Solar Construct Nederland.

peutz certificering solar construct nederland

Windtunnelonderzoeken zonnepaneelopstellingen

Het plat dak systeem van Solar Construct Nederland is succesvol getest in een windtunnel door Peutz, laboratorium voor windtechnologie. Tevens zijn er wrijvingstesten uitgevoerd per type dakbedekking, dat resulteert voor ons in een certificering van Peutz.

Download hier de Peutz certificering van Solar Construct Nederland.

Heb je vragen? We helpen je graag! 085 77 37 727