Over ons

Samenwerken op alle fronten. Daar staan wij voor. Binnen onze organisatie met directe en korte lijnen hebben wij graag persoonlijk contact. Zowel intern als extern. Niet voor niets zijn al onze systemen ontwikkeld in nauw overleg met partners uit de markt. En deze samenwerking gaat nog veel verder, wij werken samen met partners in heel Europa en daarbuiten! 

Innovatieve montagesystemen van Solar Construct Nederland

Met het door ons ontwikkelde montagesysteem voor zonnepanelen spelen we in de op de behoefte van installateurs en groothandels. Samen met installateurs zoeken we continu naar antwoorden op specifieke vragen. Van logistiek tot administratie: service staat bij ons met hoofdletters geschreven. 

Van administratie tot logistiek: SERVICE staat bij ons met hoofdletters geschreven.

Wat kunnen we voor jou doen?

Assembleren met een maatschappelijke verantwoordelijkheid

Met ons montagesysteem streven we een belangrijk maatschappelijk doel na: de druk op de fossiele brandstoffen verminderen. Bij Solar Construct Nederland gaan we graag nog een stap verder in het nemen van onze verantwoordelijkheid. Daarom werken we voor de assemblage van onze systemen nauw samen met sociale werkplaatsen. 

Medewerkers die misschien wel een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, maar héél dicht bij ons product staan. Eén voor één zijn ze scherp, gemotiveerd en vooral gepassioneerd.

Logo MVO Westland
Solar Construct Zonnepaneel monteurs
Solar Construct Nederland voorraad

Maximaal gecertificeerd & optimaal gecalculeerd

In de ontwikkeling en doorontwikkeling van onze systemen betrekken we specialisten. Met name installateurs die als geen ander de dagelijkse praktijk kennen. Een innovatie introduceren we dus pas wanneer de bedrijfszekerheid is gewaarborgd. 

Onze systemen laten we uitgebreid testen en certificeren door onafhankelijke instanties, zoals BDA, TNO en KIWA. Tevens voldoen onze materialen aan NEN 7250, die prestatie-eisen stelt aan de bouwkundige aspecten van systemen voor zonne-energie. Een eigen kwaliteitsmanager houdt continu zicht op onze hoge eisen.