Nieuwe website

25-09-2019 | Nieuwe website is live!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Maak nu nóg gemakkelijker je berekeningen met onze calculatie tool.

We hebben een nieuwe website waardoor groothandels en installateurs snel en eenvoudig met de online calculator kunnen werken en antwoord op hun vragen kunnen vinden.

De vorige website was verouderd en toe aan een serieuze update, daarom is er gekozen om een hele nieuwe website te laten bouwen. ‘Met de nieuwe site laten we weer zien wie we zijn en waar we voor staan: bij Solar Construct vind je montagesystemen om veilig én effectief zonnepanelen te plaatsen en er staat een informeel team van professionals voor je klaar’, vertelt Brian van Middelkoop, commercieel manager.

Met de calculatie tool kun je gemakkelijk maatwerk projecten berekenen met daarbij een uitgebreid ballast plan en je ontvangt direct een lijst met de benodigde materialen, wel zo handig. Voor wie wel wat hulp kan gebruiken kan rekenen op het team van Solar Construct, ‘we helpen je graag en denken mee aan een passende oplossing’, maar met de nieuwe site kun je ook zelf veel antwoorden vinden. Zo is de site o.a. voorzien van montagehandleidingen, montagevideo’s, antwoorden op veel gestelde vragen en niet te vergeten een uitgebreid productaanbod.