RoFast - Solar Construct Nederland

18-11-2020 | Vernieuwd plat dak systeem RoFast

Maak kennis met het vernieuwde plat dak systeem RoFast!

De naam RoFast is ontstaan uit de kenmerken van het systeem: Rotatie en Snelheid. RoFast heeft het krachtige rotatie gedeelte waar Solar Construct Nederland onderscheidend mee is, waardoor het plaatsen van de profielen een ongekende snelheid heeft.

De doorontwikkeling heeft o.a. plaatsgevonden door de nieuwe paneelmaten. Er is gezocht naar een oplossing om de vele verschillende breedte- en lengtematen op te vangen. De oplossing is een verspringing in de ‘kleine voet’ geworden.

Installateurs hebben hier een grote rol in gespeeld; op basis van hun feedback zijn er aanpassingen doorgevoerd. Installateurs zien dit terug in het product en de eerste reacties uit de markt zijn dan ook lovend!

RoFast is beschikbaar in zowel Zuid als Oost-West opstelling en bestaat constructief voor 100% uit aluminium. Bekijk hier de montagesystemen voor Zuid en Oost-West.

Nu verkrijgbaar via de distributiepartijen. Indien je vragen hebt of benieuwd bent naar een calculatie neem dan gerust contact op via info@solarconstructnl.nl of 085-7737727.

RoFast Oost-West plat dak in de praktijk

RoFast Zuid plat dak Montagevideo